Montel Cup Cake

Kek bERtIngKat TiNGkaT

IMG_2300 - Copy
Regular

IMG_2301 - Copy

IMG_2303

IMG_2305 - Copy

Ha… Kan cantik kek ni kan. Untuk pengetahuan umum, kami hanya menasihat pelanggan. Idea asal untuk tempahan kek ini memang datang dari pelanggan sendiri. Imiginasi anda, kami realisasikan. Bukan setakat dua tingkat, anda nak tempah 3, 4, 5 or lebih tingkat pun boleh. Anda juga boleh pilih bahan aper yang hendak anda gunakan, kami hanya nasihat. Ha.. apa lagi, hubungi kami segera…

_________________________________________________

IMG_1508

Platinum

IMG_1509IMG_1511IMG_1512

_______________________________________________

no 1

Premium

no 4no 2no 3

__________________________________________

IMG_2335

IMG_2340

IMG_2338IMG_2339

Anda boleh pilih, yang mana satu anda minat kemudian hubungi kami. Kami mengalu-alukan tempahan anda. Warna yang lembut ditambah dengan corak timbul di sisi kek. Rasa macam nak kuis je corak2 kat tepi kek tu, pastu masuk mulut. Warna yang dipilih amat bersesuaian, corak hiasan kek serta bunga yang menambahkan seri kelazatan kek ini

_______________________________________________

IMG_2494(1)

Premium

IMG_2498(2)IMG_2488(3)IMG_2500(4)

Kek ni aku kena setting kt Lembaga Getah untuk kawin seorang cikgu yang buat majlis kawin dia kt banquet situ. Banyak cerita kek ni yang buat aku trauma sikit la.. tapi alhamdulillah berjaya jugak siapkan dan sampai ke tempat yang dijanjikan… aku harap customer aku ni puas hati la yerrr………

________________________________________________________

IMG_2702

premium

Kek ni bertemakan warna hijau, putih and krim la sebab dia pakai white coklat. Sekilo di atas and bawah 2 kilo.


_________________________________________________________

platinum

Tema putih merah memang sepadan…. dipenuhi bunga merah dan putih dari atas hinggalah ke bawah….

___________________________________________________

Customer ni pun guna tema merah putih untuk majlis perkahwinannya kt Sg. Buloh.. Memang menjadi trend sekarang kot tema ni…. yang penting pilihan customer diutamakan..

Gabungan hitam putih merah sangat menyerlahkan keunikan kek ini…

6 Respons to "Kek bERtIngKat TiNGkaT"

bape quotation harge utk kek tingkat?utk majlis perkhawinan..

untuk kek bertingkat kene tgk bahan aper yg saudari pilih.. biasanya dalam 300 lebih… 2 kek atas dummy kek, bawah 2 atau 3 kilo………….. untuk maklumat lanjut bole call atau sms je saya di talian 012-2687549

salam nak nanyer…if nak kek bawah ni….exactly the flowers n initial…but pengantin nyer budget is only rm600 aje..boleh x?

will advise the color n initial tu…

http://blog.pinkcakebox.com/periwinkle-hydrangea-blossom-ball-wedding-cake-2010-07-08.htm

em… u sms i then i leh kompomkan k.

Sedapnya……;-)

Mintk num telefon pls.. nak bt order kek tok wedding sye

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

nuffnang_bid = "3c81d624d9041a410cd6330a55a7fbb3"; document.write( "
" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/ss.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

::TEMPAHAN ANDA::

Oktober 2014
I S R K J S A
« Mac    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

::RUJUKAN::

::CUPCAKE n CAKE::

"Rasa lah citarasa asli kek yang enak, menjadikan hidup anda ceria dengan nikmat rasa yang menggembirakan" aziefiziecupcake

::ANDA PELAWAT KE-::

  • 24,146 TETAMU
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: